Sanningen bakom strypbråket på flygplatsen: ”Det handlade om droger”

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

Attacken kom direkt: Qristina Rihohn kallade Baren-Meral för "det värsta jag vet" och drog upp ett strypbråk i det förflutna.

Men Meral Tasbas minns ännu inte ett sådant bråk – men känner igen drogdiskussionen.

– Jag tog tabletter mot flygrädsla, säger hon.

Det blev spänd stämning direkt mellan ”Farmen”-Qristina Ribohn och ”Baren”-Meral Tasbas i TV3:s ”Realitystjärnorna på godset”

– När jag hörde att Meral skulle komma tänkte jag ”hoppsan”. Våra tidigare möten har ju inte varit så positiva, säger Qristina i programmet.

Hon berättar sedan att de ständigt rykt ihop ”så fort de sett varandra. På riktigt”.

– Jag har alltid tyckt om dig, svarar Meral vid lunchbordet.

– Jaså, då var det ett konstigt sätt att visa det. Kommer du ihåg när du for upp på min rygg och tog strypgrepp bakifrån?, frågar hon.

Händelsen förnekas direkt av Meral Tasbas.

– Jag har absolut inte tagit strypgrepp på Qristina. Sedan tror jag att hon kanske kan inbilla sig vissa saker. Hon är Farmen-Qristina, det går inte att vinna mot henne.

Ordbråket ”avslutas” sedan av Qristina med ett resolut:
– Hon har varit bland det värsta jag vet. Punkt slut.

Har missbrukarbakgrund

För Nöjesbladet vidhåller Qristina Ribohn att händelsen inträffat, i samband med inspelningen av ”Club Goa” som sändes på TV3 2005.

– Det var på Frankfurts flygplats när vi skulle till Goa, vi var på flygplatsen i 14 timmar. Vi har pratat om det och skrattat mycket efter ”Godset” men just då var situationen inte så jävla rolig, jag var jävligt arg. Meral hoppade upp på ryggen på mig och tog stryptag och var väl lika arg hon. men det var ju så mellan oss tre. Det spelade ingen roll var vi var så var det så. Det tycker inte jag är några konstigheter, jag märkte henne knappt där på ryggen förrän luften höll på att ta slut.

Hon har själv missbrukarbakgrund och menar att bråket hade med droger att göra.

– Jag blir bara arg av vissa saker: det är när människor runt omkring tar för mycket alkohol, tabletter eller droger överhuvudtaget. Då får jag mina spel. Det handlade om det i det här fallet också, då får jag ett jävla temperament och då blev det vilt tumult.

Meral Tasbas känner igen anklagelsen om droger:

– Jag tog en Stesolid utskriven av läkare, för att jag flygrädd. Det var inga droger, säger hon.

Minns inget tumult

Enligt Qristina Rihohn reddes händelsen ut under Merals dag på godset.

Meral själv minns dock fortfarande inte något tumult på flygplatsen.

– Jag bad om ursäkt ändå. ”Om du nu säger att jag gjort detta, som jag inte minns, så ber jag om ursäkt så vi kan lägga ett lock på detta”. Jag tror att hon förväntade sig att det skulle bli bråk.

Meral Tasbas var själv fast besluten om att inte bråka under sin medverkan i ”Realitystjärnorna på godset”.

– Det var jag klar med från dag ett. Jag tänker inte bråka med någon bara för att. Eller hamna i en diskussion för att det skulle hamna i tv. Hade jag sagt något till Qristina skulle det bli bråk där. Det skulle inte gynna någon förutom att tv-tittarna skulle ha något att skratta åt.

Publicerad:

LÄS VIDARE