C More visar Alexander Skarsgårds nya storserie ”The little drummer girl”

Publicerad:
”The little drummer girl”.
Foto: BBC/AMC.
”The little drummer girl”.

TV

Alexanders Skarsgård nästa stora tv-serie efter "Big little lies" blir spionhistorien "The little drummer girl". Nu är det klart med svensk premiär.

Alexander Skarsgård hyllades och prisades vitt och brett för sin roll i HBO:s "Big little lies". Nu är han snart aktuell i en ny miniserie – spiondramat "The little drummer girl".
Serien är en samproduktion mellan brittiska BBC och amerikanska AMC, och baseras på en bok av John le Carré. Upplägget är alltså detsamma som för 2016 års snitsiga "The night manager", och nu är det klart att "The little drummer girl", precis som den serien, kommer att visas på C More i Sverige, med premiär den 13 december.
Storyn utspelar sig i slutet av 70-talet, och kretsar kring "kärlek, svek och lojalitet". Florence Pugh spelar en brittisk skådespelerska som under en semester i Grekland träffar och blir förförd av en man vid namn Becker, som spelas av Skarsgård. Han jobbar för den israeliska säkerhetstjänsten och tänker rekrytera henne för att spela ”sitt livs mest krävande roll", i jakten på en palestinsk terrorist.
Regisserar gör sydkoreanske Park Chan-wook, som gjort filmer som "Old Boy – hämnden", "Lady Vengeance", "Stoker" och "The handmaiden", och i övriga roller syns bland andra Michael Shannon och Max Irons.
Här är första titten:

"The little drummer girl" får premiär på C More den 13 december.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE