Intervjun med världens mest välhängde man urartade

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Programledaren Robin Olsson i "69 saker du vill veta om sex", TV 3: ”Han var skamlös”

1 av 3 | Foto: JOHAN ROMIN
Programledaren Robin Olssons intervju med Jonah Falcon urartade i sexinviter.

Det började som en helt vanlig intervju med världens mest välhängde man.

Men urartade i – skamlösa sexinviter.

– Han erbjöd mig en privat show där jag kunde få se den i "the real size", säger "69 saker du vill veta om sex"-programledaren Robin Olsson.

Jonah Falcon har världens största penis*.

Under inspelningarna av TV3:s "69 saker du vill veta om sex" drog programledaren Robin Olsson i väg för att intervjua den välhängde mannen.

Det slutade med en hel del oanständiga förslag.

”Han var skamlös”

– Det var ett möte som heter duga. Han var skamlös. Han är underbar på det sättet. Jag hann knappt ställa första frågan innan han hade handen på mitt ben. Jag blev lite ställd och tänkte att han nog bara var en fysisk person, säger Robin Olsson.

Snart insåg dock programledaren att intervjupersonen var "lite förtjust" i honom.

– Jag fick en del erbjudanden när han trodde att kameran var avstängd. Jag kunde få hålla i den eller smaka på den om jag ville efteråt. Han erbjöd mig också en privat show där jag kunde få se den i "the real size".

Mikrofonerna var påslagna

Han visste – till skillnad från Jonah Falcon – att deras mikrofoner var påslagna och att kameramannen därför kunde höra allt som sades.

– Jag reagerade väldigt professionellt och försökte artigt vinkla det åt ett annat håll. Men jag tyckte det var roligt: han blev sugen och kom med lite erbjudanden. Det var toppen.

Hade du kunnat föreställa dig det här när du tog jobbet?

– Det är väl en av de positiva grejerna? Det är fantastiskt. Han har världens största penis, jag kan inte träffa någon annan som har det och som stöter på mig. Jag har fått ett unikt erbjudande om att ligga med någon med världens största penis, det hade jag inte fått på något annat sätt. Det är jag urglad över - det är supersmickrande.

*34 cm vid erektion enligt Guinness rekordbok.

Publicerad: