Se trailern för säsong två av Netflix ”Sex education”

– med nakenchock av Mikael Persbrandt

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
Uppdaterad:
Bilder ur den nya säsongen av ”Sex education”.
Foto: Netflix.
Bilder ur den nya säsongen av ”Sex education”.

Säsongpremiären av Netflix brittiska hit ”Sex education” närmar sig. Mikael Persbrandt är tillbaka i rollen som svensk hantverkare – och dyker upp halvnaken i den nysläppta trailern.

Den 17 januari är Netflix brittiska dramakomedi ”Sex education” – om hur den socialt tafatta tonåringen Otis (Asa Butterfield) blir otippad inofficiell sexrådgivare på sin skola – tillbaka med en andra säsong.
Nu finns trailern ute, och den bjuder bland annat på en nakenchock av Mikael Persbrandt, som repriserar sin roll som den svenske hantverkaren Jakob Nyman, som har fått ihop det med Otis mamma, sexterapeuten Jean (Gillian Anderson).
För övrigt beskriver Netflix den nya säsongen så här:
I säsong två måste Otis lära sig behärska sina nyfunna sexuella behov för att kunna ta nästa steg med flickvännen Ola, samtidigt som han behöver hantera sin numera ansträngda relation till Maeve. Under tiden har Moordale Secondary drabbats av ett klamydiautbrott som visar på behovet av bättre sexualundervisning på skolan, samtidigt som nya ungdomar kommer till staden och utmanar status quo.


”Sex education” har säsongspremiär på Netflix den 17 januari.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE