Maffig trailer för Netflix naturserie ”Our planet”

Av: Karolina Fjellborg

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Steve Benjamin/Silverback Films.

TRAILER Vårens vackraste tv-serie?

Förmodligen Netflix "Our planet" – som precis har fått en storslagen trailer.

Snart är det premiär för Netflix "Our planet" – en ny naturdokumentärserie från teamet bakom BBC:s maffiga "Planet Earth", med berättarröst av genrens veteran och ständige favorit sir David Attenborough.
Serien består av åtta delar, och projektet tog fyra år att fullborda. Inspelningarna gjordes i 50 olika länder och på samtliga kontinenter, av ett filmteam på över 600 personer.
Netflix lovar:
Serien fokuserar på den häpnadsväckande mångfalden av miljöer runt om i världen, från ödemarkerna i Arktis och de djupa oceanerna till de vidsträckta landskapen i Afrika och de mångskiftande djunglerna i Sydamerika.
Det första avsnittet, One Planet, tar med tittarna till Brasiliens regnskogar och den arktiska ögruppen Svalbard, och visar hur känsliga miljöer är sammanlänkade och varför de har en avgörande betydelse för allt liv på vår planet.
De övriga avsnitten handlar om jordens viktigaste biotoper, alltså djur- och växtsamhällen, och vi får besöka polarområden, djungler, hav, savanner, kustområden, öknar, insjöar, floder och skogar. Det stora filmteamet bestod av några av världens mest framstående naturfilmare och forskare. Med hjälp av den senaste 4K-kameratekniken har de lyckats fånga häpnadsväckande sekvenser som aldrig tidigare har filmats.
Premiär blir det den 5 april, och så här ser trailern ut:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE