De undvek bråken – på grund av Wadlings död

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 7 | Foto: TV4

TV

Dödsfallet chockade dem alla.

Freddie Wadlings tragiska bortgång fick deltagarna i ”Så mycket bättre” att agera som i en krissituation, säger Lisa Ekdahl i kvällens avsnitt.

– Det fanns inte utrymme för en massa egotrippar och bråk eftersom det var lite av en krissituation, säger hon i TV4.

Freddie Wadlings bortgång en vecka före inspelningen av ”Så mycket bättre” påverkade inte minst Magnus Carlson, som kände artisten sedan tidigare.

”Bella Wadling tyckte det var fint”

Under inspelningen och höstens sändning har han hållit tät kontakt med änkan Bella Laessker Wadling.

– Jag har pratat med henne många gånger, både träffat och på telefon. Hon tyckte det var jättefint och att vi var en jättefin grupp, säger han i kvällens program.

Han var även med och förde Freddie Wadling till sin sista vila.

– Jag var på begravningen i augusti, det var otroligt fint. Det var verkligen folk från alla sorter, det var så himla fint. Han var som en man för alla.

Höll sig från bråk – på grund av dödsfallet

Dödsfallet har präglat hela säsongen och rörde deltagarna till tårar vid flera tillfällen.

– Hans bortgång var närvarande hela tiden. Man fick typ bita ihop varje dag för att hans version skulle komma, säger Little Jinder i TV4 i kväll.

Den tragiska starten svetsade samman gruppen. Och Lisa Ekdahl är övertygad om att den fick profilerna att uppföra sig bättre och inte bråka.

– Jag tror att frånvaron av bråk hade med Freddies bortgång att göra. Det fanns inte utrymme för en massa egotrippar och bråk eftersom det var lite av en krissituation. Han hade sagt innan att han ville vara med för att få kompisar, han gjorde faktiskt oss till kompisar i sin frånvaro, säger Lisa i programmet.

Publicerad:

LÄS VIDARE