”Let's dance live” ställs in – sålde för lite biljetter

Av: Linnéa Borgert

Publicerad:
Uppdaterad:

Ann Wilson: ”Det är vansinnigt tråkigt”

1 av 2 | Foto: JIMMY WIXTRÖM

I höst skulle hela domartrion i ”Let's dance”, David Hellenius och flera deltagare från programmet ha gett sig ut på Sverigeturné.

Nu ställs alla tio showerna in på grund av dålig biljettförsäljning.

– Det är vansinnigt tråkigt, säger Ann Wilson.

Tv4-programmet ”Let's dance” skulle ha flyttat ut till arenor i höst i ”Let's dance live”, vilket Nöjesbladet rapporterade om i början av april. Sammanlagt skulle turnén besöka tio städer i Sverige mellan den 14 oktober och 19 november.

Nu ställs alla showerna in.

– Försäljningen har inte legat i linje med förväntningarna och prognosen som vi har haft så det är därför som vi har beslutat att det tyvärr inte blir någon turné i år, säger Sophie Henningson, marknadsansvarig på Blixten & Co.

Hon vill inte svara på hur många biljetter som har sålts.

Har tackat nej till andra jobb

Juryn skulle som vanligt ha bestått av Ann Wilson, Tony irving och Cecilia Lazar. David Hellenius skulle ha varit programledare. Bland deltagarna skulle bland annat Elisa Lindström och Pia Johansson ha varit med.

Ann Wilson säger att hon tycker att det är ”vansinnigt tråkigt” att turnén ställs in.

– Det är någonting som vi alla har planerat för. Det är en jobbig grej för oss allihopa, säger hon.

Hon berättar att hon har tackat nej till flera jobb för att kunna vara med i höst.

– Det har jag definitivt gjort. Jag har bland annat tre jobb som jag har gjort de senaste sju åren som jag har fått dela med mig av till någon annan, säger hon.

Samtidigt säger Wilson att hon förstår Blixten & Co:s beslut.

– Det krävs otroligt mycket publik i de här större arenorna. Känner man inte att trycket ligger på biljetterna redan nu så får de kanske ta det beslutet.

De som redan har köpt biljetter till showen kommer att få pengarna tillbaka. I nuläget finns inga planer på en ny turné.

Publicerad:

LÄS VIDARE