Cecilia Lazar om den hårda kritiken: ”Bryr mig inte”

Av: Linnéa Borgert

Publicerad:
Uppdaterad:

Nya ”Let's dance”-domaren: ”De blir inte bättre av att jag talar om hur bra de är”

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Kritiken har varit hård mot Cecilia Lazar.

Tittarna rasar mot den nya ”Let's dance”-juryn.

Men Cecilia Lazar tar kritiken med ro.

– Jag bryr mig inte. Jag har full respekt för mina kollegor och jag ger mig inte in i den leken på något sätt, säger hon.

På Facebook är kritiken mot den nya ”Let's dance”-juryn hård. Dermot Clemenger petades av TV4 och ersattes med Cecilia Lazar.

”Tycker att Cecilia behöver förstå att man inte bara kan ge negativ kritik. Ett stort misstag av TV4 att anlita henne” och ”Stel, trist och inte ett dugg ödmjuk eller positiv mot dansarna. Man behöver inte trampa på dom och ge så negativ kritik så tidigt i programmet” är två av kommentarerna på programmets Facebooksida.

Många skriver att de saknar Dermot Clemenger i ”Let's dance”.

Är nöjd med sin insats

Cecilia Lazar säger till Nöjesbladet att hon inte tar åt sig av kritiken.

– Jag tänker inte sätta mig och läsa de kommentarerna. Det finns ingen människa som tillfredsställer två miljoner personer, säger hon.

Hon säger att hon tycker att det är väldigt kul att vara domare i ”Let's dance” och att hon hittills är nöjd med sin insats.

– Att komma in i programmet tar ju lite tid. De har ju gjort över hundra program, nu har jag gjort två och utifrån det är jag väldigt nöjd, säger hon.

Lazar ser det inte som att hon har tagit Dermot Clemengers plats.

– Jag fyller inte Dermots stol, jag är ju jag. Jag tänker inte alls på det sättet. Dessutom är ju jag, Ann och Tony gamla kollegor sedan hur många år som helst. Vi har stor och full respekt för varandra så vi tänker inte så.

”Kommer inte ändra mig”

Många tittare har kritiserat Cecilia Lazar för att hon har en hård ton och ger mycket negativ kritik.

– Jag sysslar med tävlingsdans. Jag har de bästa dansarna. De blir ju inte bättre av att jag talar om hur bra de är hela tiden. Man kan ju vara ödmjukare, men det är mitt sätt att vara. Jag kommer inte ändra mig.

Känns det jobbigt med alla kommentarer?

– Hela dansvärlden är tuff. Överallt där vi pratar om tävling på elitnivå är det tufft. Det är det vi lär oss att hantera.

Är det inte skillnad på proffsdansare och personer som inte har dansat förut?

– Det kommer vi ju att ta hänsyn till också, eller hur. Jag har inte varit kritisk på det sättet mot någon. Jag har inte varit elak på något sätt, jag har bara varit kort. Inte elak. Jag har inte hoppat på någon.

Publicerad:

LÄS VIDARE