Ställ din fråga till relationsexperterna

Publicerad 2019-06-19

Hur hanterar du sociala snårigheter och undviker bråk under midsommarhelgen?

Klockan 8.00 gästar relationsexperterna Olle Kvarnsmyr och Emilie ”Ebbis” Roslund Aftonbladet Morgon och ger sina bästa råd inför högtiden.

Ställ din fråga här och få svar i livesändningen.

  • Saga Palmer
    19 juni 2019

    Nu avslutar vi chatten. Tack för alla bra frågor och glad midsommar! 

  • 19 juni 2019

    Hejj Min bästa kompis pojkvän blir alltid för full på midsommar och förstör för alla. Vad ska jag göra? Hon verkar inte själv tycka att det är ett problem. Kan jag ta upp det med henne på något smidigt sätt?

    Andrea S
  • 19 juni 2019

    Hej relationsakuten! Jag har ett problem. Jag anordnar ett midsommarfirande där jag bjuder in både familj och vänner. Här är problemet: Jag blev jättebra kompis med min brors flickvän men nu har dom gjort slut. Jag vill bjuda båda två MEN min bror vill ta med sin nya flickvän. Vad göra? Kan jag säga att min bror bara får komma om han inte tar med sin flickvän?? Det känns som en dålig start på min och hennes relation, men jag vill inte heller att min kompis (hans ex) inte ska kunna komma..

    Matilda

    Saga Palmer
  • 19 juni 2019

    Jag har världens mysigaste brorson men det är som att min bror och min svägerska bara lämnar över honom till mig för att själva kunna njuta av midsommarfirandet. Hur kan jag säga till honom att jag inte vill vara barnvakt utan att det uppfattas på fel sätt?

    Ines
  • 19 juni 2019

    Är det okej att inte erbjuda massa specialrätter på midsommarmiddagen? Det känns som att alla behöver specialkost nu: vegankost, glutenfritt, laktosfritt.. Är det oförskämt om jag inte har alternativ för alla i släkten?

    Carina

Följ ämnen i artikeln