Madde var först med dop-stilen

Kate Middleton stal showen

Publicerad 2019-07-07

Kate Middleton stal showen i sin rosa klänning, diadem och långa örhängen. 

Men prinsessan Madeleine var först med stilen. 

Meghan Markle valde helvitt till sonens dop. Hon bar en klassiskt skuren Diorklänning som hon matchande med en hatt i pillerburksmodell med flor. 

Svägerskan Kate Middleton bar en rosa klänning från Stella McCartney och visst verkade det som om hon hade hämtat inspiration från svenskt håll. 

Med en höghalsad klänning med knyt, ett stort diadem och långa örhängen var hon väldigt lik prinsessan Madeleine som hon såg ut vid dottern Adriennes dop förra året. 

Prinsessan Madeleine.

Kate utan blommor

Till skillnad från Madeleine så hade inte Kate blommor i håret. Däremot bröt hårprydnaden och skorna av
i fuchsiarött till den rosa klänningen. 

Det har ryktats om bråk mellan bröderna William och Harry. Brittisk media rapporterar också att svägerskorna Meghan och Kate inte heller är särskilt förtjusta i varandra. Det sägs pågå en tävling mellan dem som ibland handlar om kläder.

Flest kommentarer

I går var det prins Williams fru Kate som verkar ha gått vinnande ur matchen.

”Så söt i rosa” skriver Hello magazine. ”Kate stal showen”, tycker Daily Express. 

Kommentarerna på sociala medier går i samma stil. Även om många tycker att bebisen är gullig är det Kate som får flest kommentarer. 

”Kate ser fantastiskt ut, hon ser verkligen ut som en blivande drottning”, skriver ett fan

På bilden syns prins Harry och Meghan tillsammans med sin nydöpte son Archie Harrison. På bilden är också Harrys bror, prins William och hans fru Kate. Som en hyllning till Harrys och Williams mamma, prinsessan Diana, var även Dianas systrar med på dopet som hölls i  ett privat kapell på Windsor Castle. Övriga på bilden är farfar prins Charles, hans fru Camilla och mormor Doria.