Singelprinsen är kung av Båstad

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-07-09

Festade med en ung brunett

ett hett byte De flesta tjejer som försökte ta sig fram till prinsens drinkbord stoppades av vakter. Men en av gästerna på festen lyckades ta en bild på prinsen med en okänd brunett som trots allt lyckats fånga prinsens uppmärksamhet.

Prins Carl Philip lever livet i Båstad.

Här festar han med champagne och kompisar under tennisveckan.

Prins Carl Philip har varit på plats i Båstad sedan helgen. På dagarna följer han Swedish Open från en vip-läktare. På kvällarna regerar han på stadens inneställen tillsammans med killkompisarna. I tisdags festade prinsen i Kristallrummet på översta våningen på nattklubben Pepe’s Bodega.

– Carl Philip var där med ett gäng kompisar. De hade ett drinkbord och skålade i champagne och vodka redbull, säger en nattklubbsgäst.

Fångad på bild

Fyra vakter såg till att prinsen kunde festa i fred. Men många i den proppfulla lokalen försökte ändå närma sig Carl Philips sällskap.

– Är man inte en i gänget så kommer man inte nära deras bord, men det var många tjejer som försökte, berättar ett ögonvittne.

Efter uppbrottet med Emma Pernald är prinsen en av Sveriges hetaste singlar. Under kvällen pratade han med flera tjejer i Kristallrummet. En av gästerna fångade en ung brunett på bild vid prinsens drinkbord.

Carl Philip försökte hålla en låg profil på nattklubben. Han bar en kamouflagefärgad keps och vit skjorta. Desto vildare gick det till i andra hörnet av vip-rummet.

Rapparen och programledare Xzibit festade vid ett bord som var avspärrat med tjocka rep. I Kristallrummet dansade även Måns Zelmerlöw och popgruppen EMD.

Aftonbladets
bloggar