Maria, 27, tog drömbilden med Zlatan

Av: Josefin Silverberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har under veckan kunnat ses i Stockholm.

Fotbollsstjärnan tog sig under tisdagen tid att ta bilder med fans vid en restaurang på Strandvägen i centrala Stockholm.

– Det är inte varje dag man cyklar förbi Zlatan, när tillfälle ges måste man passa på, säger Maria Bergh, 27, som tog en bild med Zlatan.

1 av 5
Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers hus på storgatan. 

Det har varit relativt tyst från Zlatan Ibrahimovic sedan han skadade sig allvarligt i Manchester Uniteds Europa League-match mot Anderlecht. Stjärnan återhämtar sig från en omfattande korsbandsskada och får hjälp av klubbens medicinska team med rehabiliteringen.

Sveriges största fotbollsproffs väljer att återhämta sig i stockholmmiljö. Både Ibrahimovic och flickvännen Helena Seger har under veckan kunnat ses på Stockholms gator.

Under tisdagen passade Ibrahimovic på att ta en lunch med vännen och förra landslagsspelaren Alexander Östlund på restaurangen Milles bakficka på Strandvägen i centrala Stockholm.

Maria Bergh, 27, cyklade hem från jobbet med sin kompis Malin längs gatan och reagerade på att det samlats folk utanför restaurangen.

– Vi stannade cyklarna och gick över gatan och fick se Zlatan komma ut ur restaurangen. Då gick jag dit och frågade om jag fick ta en bild, berättar Maria.

Var på bra humör

Han tog sig gott om tid att fotas med beundrarna, trots att de var många som ville passa på att knäppa av en bild.

– Han var väldigt tillmötesgående och ställde upp på bilder. Det första som slog mig var att han var på bra humör, säger Maria.

Hon tvekade inte när hon förstod att det var Zlatan som orsakade folkskaran utanför stockholmsrestaurangen.

– Det är inte alla dagar man cyklar förbi Zlatan, så när tillfälle ges måste man passa på att ta en bild.

Publicerad:

LÄS VIDARE