Efter öppnandet – så är det att bo i Kalifornien

PODD Aftonbladets Magnus Sundholm berättar

Uppdaterad 2021-05-04 | Publicerad 2021-05-03

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Vi tar oss till den amerikanska delstaten Kalifornien, där man efter många och långa månader instängda i sina hem och bakom sina ansiktsmasker nu äntligen kan börja återgå till ett lite mer normalt liv. Restauranger och gym öppnas upp, masktvånget är delvis borta och folk får samlas igen på stränder och arenor.

Anledningen stavas förstås vaccin: över 30 procent av befolkningen i Kalifornien har fått två doser. Både smittotalen och dödstalen har sjunkit avsevärt.

I januari i år var var Kalifornien en av världens mest coronautsatta platser. Nu har hoppet återvänt – och i det här avsnittet av Aftonbladet Daily ska vi helt enkelt ta reda på hur det känns.

Gäst: Magnus Sundholm, Aftonbladets korrespondent i Kalifornien.

Programledare: Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är en daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde.

Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

ANNONS