Butikskedjan 7-eleven ger flera tusen till nyfödd

Av: Maria-Elena Zelaya

Publicerad:
Uppdaterad:

Ett barn i USA föddes klockan 07.11 den 11 juli. Till och med vikten landade på siffrorna 7 och 11.

Händelsen gick inte butikskedjan 7-eleven förbi som hörde av sig till familjen med en stor överraskning, skriver CNN.

En familj från delstaten Missouri i USA blev virala efter att deras nyfödda dotter kom till världen med dunder och brak. På torsdagen den 11 juli föddes flickan J'Aime Brown klockan 07.11. Föga förvånande vägde bebisen den amerikanska vikten 7,11 pounds.

Mamman berättar till tidningen att telefonen inte slutat ringa sedan förlossningen men att det mest chockartade samtalet kom från butikskedjan 7-eleven.

1 av 2 | Foto: Privat
J’Aime Brown som tack vare sin udda start på livet fått en gåva av butikskedjan 7-eleven på 7 100 dollar till framtida studieutgifter.

Gåva för livet

Tidigare hade kedjan hört av sig, gratulerat föräldrarna och lovat att de skulle skicka en korg med bland annat blöjor och annat gott. Familjen tackade för gåvan men fick senare ytterligare ett samtal från butiken som frågade om de var intresserade av ytterligare en gåva, nämligen 7.100 dollar, motsvarande över 66000 svenska kronor, till barnets framtida studieutgifter.

– Det är svårt för vem som helst att ens få öppna en fond för att spara till sina barn. Att då få en gåva som den här hjälper långt, det är en välsignelse säger mamman till CNN.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN