Nyheter

”Det är som om en familjemedlem har försvunnit”

Av: 

Nivette Dawod

NYHETER

Ett ögonblick...

Söker Tigers nalle SJ ville inte hjälpa till när ”Lellen” glömdes kvar på tåget. Nu har Ulrika Martin tagit hjälp av Facebook för att hitta sonen Tigers försvunna nalle.
Söker Tigers nalle SJ ville inte hjälpa till när ”Lellen” glömdes kvar på tåget. Nu har Ulrika Martin tagit hjälp av Facebook för att hitta sonen Tigers försvunna nalle.

Ulrika Martin, 38, som letar efter ”Lellen” på ­Facebook.

– Det är min åttaårige son ­Tigers gosedjur som försvann när vi åkte tåg förra söndagen från Stockholm till Vagnhärad. I samma sekund som tåget åkte iväg konstaterade jag att Svamp-Bobväskan där Lellen brukar resa fattades. Vi hade kunnat glömma allt, men inte stackars Lellen.

Vart tog Lellen vägen då?

– Han fortsatte ensam mot Linköping. Vi ringde direkt till SJ, men när de hörde att det var ett gosedjur så ville de inte ­hjälpa. Efter det har jag ringt till alla hittegodsavdelningar, men de vet inte var Lellen är.

Men varför är Lellen så viktig?

– Det är Tigers bästis. Han sitter alltid i väskan så att han kan titta ut mot världen. Tiger har gråtit sig till sömns tre nätter i rad nu. Det är som om en familjemedlem har försvunnit. Hans lillebror har erbjudit att låna ut sin mini-Lellen, men det är inte samma sak.

Vad får ni för hjälp genom en Facebookgrupp?

– Jag är intresserad av sociala medier och tyckte att det kunde vara spännande att se vad som hände om vi försökte hitta Lellen på något annat sätt än det vanliga. Många mejlar och frågar hur det går, men än har ingen hittat Lellen.

Till sist, vad önskar du dig helst av allt just nu?

– Ett jobb, fred på jorden och att Lellen kommer tillbaka.

ANNONS

REA: Upp till 50% på Nike - fynda kläder, skor och allt du behöver till träningen!

Extern länk från Nike

Gå till rean

Har du sett ”Lellen”?
Publisert: