Här lussar personalen på flyget: ”De blev väldigt överraskade”

Av: Eneida Berisha

Publicerad:
Uppdaterad:

Under torsdagsmorgonen fick passagerarna på flyget från Malmö till Bromma en rejäl överraskning när flygpersonalen kom ut ur kabinen - i form av ett luciatåg.

– De blev väldigt glada och överraskade, berättar Jim Hofverberg, kommunikationschef på flygbolaget BRA.

Personalen på BRA har en tradition att lyxa till det på sina flygningar och gårdagens morgonflyg mellan Malmö och Bromma var ett sådant tillfälle.

Då och då kommer kabinpersonalen med idéer för att bjuda sina passagerare på något extra. Eftersom att det var lucia i går passade det helt perfekt med ett lussa i luften.

– Det händer då och då att vi brukar försöka överraska våra passagerare och just i går passade det bra med ett luciatåg, berättar Jim Hofverberg, kommunikationschef.

1 av 2 | Foto: BRA.
Flygpersonalen på BRA ville bjuda sina passagerare på något extra.

”De blev väldigt överraskade”

De som jobbar på flygbolaget BRA brukar hitta på något skoj för sina passagerare, oftast på fredagar. Det är kabinpersonalen som bidrar med idéer till hur resan kan bli lite roligare. Då kan det röra sig om speciellt fikabröd eller tävlingar om biobiljetter.

– Många som åker den här sträckan pendlar till sina jobb. Då kan ett litet avbrott som det här vara oerhört uppskattat och det tycker vi om, säger Hofverberg.

Gårdagens avbrott var att kabinpersonalen kom ut med lucialinnen istället för sin ordinarie klädsel, något som verkligen gick hem hos passagerarna.

– De blev väldigt glada och överraskade, det var många som fotade och filmade och reaktionerna var så positiva, berättar Hofverberg.

Enligt Hofverberg kräver aktiviteter som dessa inte så stora förberedelser och de ger mer än vad de tar.

–Det överraskar passagerarna en hel del med små och roliga tilltag som dessa och det är inte så svårt att ta med sig en luciakrona och ett linne, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE