Påskplaner i coronatider

Chatta med Olle om vad du ska hitta på i påsk

Publicerad 2020-04-03

Aftonbladets Olle Kvarnsmyr och lurviga kollegan Samwell påskpysslar hemma vid köksbordet.

Årets påskhelg blir minst sagt annorlunda i och med coronapandemin. Folkhälsomyndigheten uppmanar bland annat till att undvika onödiga resor och att vi håller avstånd till andra människor. Många befinner sig dessutom hemma sjuka, isolerade eller i karantän.

Hur ser dina nya påskplaner ut? Tipsa gärna om kul saker att hitta på på hemmaplan! Eller dela med dig av något annat roligt i vår chatt – vi behöver alla den uppmuntran och glädje vi kan få i dessa tuffa tider.

Hur ser dina påskplaner ut? Tipsa gärna om roliga saker att göra på hemmaplan i vår chatt!

Denna chatt är stängd.

  • Olle Kvarnsmyr
    3 april 2020

    Hej alla fantastiska chattare. Vi rundar nu av chatten. Tack för alla fantastiska påsktips, betraktelser och hälsningar ni har bidragit med. Det har varit jättemysigt att chatta med er. Glad påsk på er alla

  • 3 april 2020

    Kommer försöka se ( på avstånd ) mitt ögongodis en sista gång innan helgen, Hoppas hoppas hoppas!

    anonym
  • 3 april 2020

    Kram på dig Ullis !

    Josefine
  • 3 april 2020

    Parkerar kvasten o håller mig hemma, hoppas fler gör detsamma.Glad Påsk🐥

    Påskkärringen
  • 3 april 2020

    Blir ingen påsk. Bara jag och katten. Isolerad pga cancerbehandling. Jobbiga biverkningar och så detta skitvirus! Superdeppigt. Men ska försöka ta fram favoritpåskpyntet. Bryta en björkkvist och sätta i ett gammalt dun! Koka ett par ägg och sprätta en sillburk. Glad påsk på er alla!

    Ullis

    Oj riktigt jobbigt läge där Ullis. Ibland får man en riktig jävla käftsmäll av livet.  Men håll nu ut och kom ihåg att vi alla hejar på dig. Glad påsk på dig nu och krama kissen från oss 

    Olle Kvarnsmyr