Aftonbladet Daily

”Det finns en ny syn på narkotika hos unga människor”

PODD Om drogerna i Söderhamn
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av: 

Jenny Ågren

NYHETER

Sverige är det land i Europa där flest antalet människor dör av narkotika. Men trots att vi ligger högst, så minskar ändå dödstalen. Mycket för att man i Sverige jobbar med att få bort fentanylliknande droger från marknaden. I Söderhamn är droger bland unga ett stort problem. Larmet om narkotikadöden i samhället har ekat i lokala medier flera gånger om.

Hur ser det ut med narkotikadöden i Sverige? Vad gör ett samhälle som Söderhamn för att få stopp på drogerna? Gäst är Kerstin Weigl, reporter på Aftonbladet som gjort reportage från Söderhamn. Programledare är Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA hos Cervera: Upp till 30-50 % på massor av varor!

Cervera


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE

Det blir den stora skillnaden – om Biden besegrar Trump

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Narkotika

Söderhamn

Missbruk