Så var stämningen när pubarna öppnade i London

PODD På plats på puben

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

A pint of lager, please!

Ja, äntligen fick britterna samlas på sina älskade pubar igen, efter en lång lång lockdown.

Pandemin har hållit ett hårt grepp om hela världen, men, i takt med att fler länder ligger bra till i vaccineringen mot covid-19, så börjar man så sakta öppna upp igen.

Storbritannien öppnade inte bara upp sina pubar, utan det går också att besöka bibliotek, gym och temaparker.

Men den senaste tiden har det varit oroligt på de brittiska öarna. Våldsamheterna på Nordirland och prins Philips bortgång har såklart påverkat stämningen i landet, så frågan är hur det påverkar återöppnandet av pubarna? Vi tar tempen på Storbritannien i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Petter Larsson, Aftonbladets reporter i London.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE