Han har fortfarande kontakt med sitt ex – vad ska jag göra?

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr Kärlek och svarar på era frågor om allt som rör relationer

Publicerad 2019-02-14

Alla hjärtans dag kan framkalla en massa frågor. Hur ska denna kärlekens dag firas egentligen? Hur ska jag få puddingen intresserad? Ska jag verkligen dumpa honom – i dag?

Aftonbladets legendariske kärleksdoktor Dr Kärlek öppnade kärleksmottagningen för att besvara era frågor som rör kärlek.

Här kan du läsa alla frågor och svar.

Ställa alla dina frågor om kärlek och relationer till Dr Kärlek

  • Dr Kärlek
    14 feb 2019

    Chatten är nu avslutad. Tack alla fantastiska människor för att ni har medverkat i kärlekschatten. Ha nu en fantastisk Alla hjärtans dag. 

  • 14 feb 2019

    Ärligt talat verkar han lite lökig som partner. Jag tycker du ska pausa sexeriet med din vän och försöka träffa någon som kan göra dig lycklig. 

    har i snart 1,5 år spenderat väldigt mycket tid och även utlandssemester med min bästa vän. Han vill inte ha ett förhållande (ja vi har sex) men säger samtidigt han inte kan tänka sig att ha ett förhållande med någon annan än mig. Han är på en hel del datingsidor typ badoo, happy pancake mm för han har ett otroligt bekräftelsebehov. Egentligen borde jag avsluta allt då jag faktiskt vill ha ett förhållande och nu tillåter jag honom att både äta kakan och ha den kvar. men det är otroligt svårt för han betyder väldigt mycket för mig.

    mumin

    Dr Kärlek
  • 14 feb 2019

    Varför skulle man inte kunna vara vän med sitt ex? Är man vänner när den ena träffat sin nya partner så är det väl bara för den nya att acceptera? Hade aldrig sagt upp kontakten med vän pga att en ny partner vill det. Man får väl lita på sin partner herregud annars hade jag hellre lämnat den relationen eftersom man inte har förtroende till varandra öht.

    Louise

    Dr Kärlek
  • 14 feb 2019

    Faktiskt så tycker jag det. Även om du kanske riskerar vänskapen. För det här äter verkligen upp dig. Gör det i dag

    Hej! Jag har känslor för en nära vän som jag vet (till 95%) inte känner samma för mig. Har känt så här under flera års tid men inte vågat berätta något eftersom jag är rädd det bara kommer förstöra vänskapen. Känns liksom meningslöst att säga det om hon ändå inte kommer ta det som något positivt. Tycker du jag borde berätta för min vän att jag tycker om henne?

    Förvirrad kille

    Dr Kärlek
  • 14 feb 2019

    Undrande å förtvivlad: ni kanske ska testa öppet förhållande?

    j

    Dr Kärlek