Nya bilden på lillprinsessan Adrienne

Uppdaterad 2018-06-08 | Publicerad 2018-03-16

Sveriges nyaste prinsessa, prinsessan Madeleines och Chris O’Neills dotter Adrienne är en vecka gammal i dag.

Det firar Madeleine med ett kollage som hon lagt upp på sitt Instagramkonto – och möts av lyckönskningar från sina följare.

Prinsessan Madeleines och Christopher O’Neills dotter som föddes förra veckan har fått namnet Adrienne Josephine Alice. Hon är hertiginna av Blekinge och lillasyster till prinsessan Leonore, 4 år och prins Nicholas, 2 år.

I dag är hon en vecka gammal, vilket Madeleine uppmärksammar på sitt Instagramkonto.

”En vecka gammal i dag!”, skriver prinsessan, och har lagt upp ett rosaskimrande kollage som innehåller en ny bild på lilla Adrienne, en bild på hennes fötter inlindade i en filt, en bild på ett fång rosa rosor och en bild på en rosa nalle i en ballong.

Varma hälsningar från följarna

Lyckönskningarna från Madeleines följare på Instagram lät inte vänta på sig.

”Hon är så söt och vacker. Jag önskar er allt gott. Tack för att du delar det här ögonblicket prinsessan Madeleine”, skriver en användare.

”Så fin, stort grattis! Det är underbart med 3”, skriver en annan.

Prinsessfamiljen som vanligtvis bor i London flyttade i februari tillfälligt hem till Sverige för att Madeleine skulle kunna föda barnet på hemmaplan. Och förra veckan kom alltså det tredje barnet i syskonskaran.

Lillsessan Adrienne vägde 3 465 gram och var 50 centimeter lång när hon föddes. Enligt hovet gick förlossningen bra, utan komplikationer.