Foto: Kallestad, Gorm / TT NYHETSBYRÅN

Google efterlyser lokala Sverige-skämt

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Kallestad, Gorm / TT NYHETSBYRÅN

NYHETER

Google efterlyser just nu svenska skämt som ska införlivas i Google Assistent. Orsaken är att företaget vill "hylla den svenska folksjälen och lokal humor", skriver 24malmö.se.

Komikern Kristoffer Appelquist, tidigare utsedd till “Sveriges Roligaste”, ska hjälpa Goole Assistent att välja ut de bästa lokala skämten, som sedan kommer att införlivas i Google Assistent.

– Vilka skämt det kan vara har jag ingen aning om, trots att jag turnerat land och rike runt. Men det lär bli en humorresa, där vi ena stunden skrattar tillsammans med någon i Dorotea, för att i nästa ögonblick garva med någon i Svenljunga, säger Kristoffer Appelqvist i ett pressmeddelande.

Den som vill dela sitt bästa lokala skämt med förhoppning om att få det införlivat i Google Assistent uppmanas att besöka sajten swedishlaughs.withgoogle.com mellan 9 maj och 2 juni, skriver 24Malmö.se.

Därefter sker ett urval. De utvalda skämten presenteras under juni och läggs in i Google Assistent tillsammans med en hänvisning om vem som delat det, enligt Google.

ANNONS

Storsäljare

Malmö

Köp en deal, spara upp till 90%

Publicerad:

LÄS VIDARE