Publicerad:

Tre rån i Göteborg under natten till lördag

Publicerad:

Tre personer i Göteborg har rapporterat att de blivit rånade eller bestulna på saker i Göteborg under natten till lördag, skriver Göteborgsposten.

Sent på fredagskvällen rapporterade en 17-åring att han blev hotad med kniv av sju mörkklädda killar med munskydd som tvingade åt sig hans jacka

De misstänka gärningsmännen försvann till fots från platsen. Pojken klarade sig utan skador men var väldigt chockad, enligt polisen. Händelsen rubriceras som misstänkt rån. Ingen är gripen i nuläget.

Strax efter midnatt larmade en man i 30-årsåldern om att han blivit omringad av fem eller sex personer på Andra Långgatan. De ska ha knuffat honom och tagit hans bankomatkort och nycklar. Den bestulna mannen skadades inte, och inget tillhygge eller vapen har synts till.  Händelsen rubriceras som grov stöld. Även här är de misstänkta gärningsmännen på fri fot.

Vid halv två tiden inkom larm om att två maskerade män misshandlat och försökt råna en man i 25-årsåldern. Mannen hotades med kniv, och blev skuren i armen och benet enligt polisen. Gärningsmännen lyckades inte få med sig några värdesaker och försvann från platsen. Den angripna mannen lyckades ta sig hem för egen hand, men fick senare föras till sjukhus och sy två stygn. En anmälan om rånförsök och grov misshandel har upprättats. Även i det här fallet finns ännu inga gripna.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN