Så lång tid kan det ta innan ekonomin är tillbaka efter pandemin

PODD Experten: Så ska du göra med sparpengarna

Publicerad 2021-01-22

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

2020 liknar inget vi har varit med om tidigare. För många har det varit ett tufft år ekonomiskt, tusentals har förlorat sina jobb och många företag har gått i konkurs eller kämpar för sin överlevnad.

Nu är vi dryga 20 dagar in i 2021 så hur det ekonomiska året kommer bli är svårt att sia om, men vi ska i det här avsnittet av Aftonbladet Daily försöka. Hur mycket kommer förra året påverka årets ekonomi? Hur påverkar Brexit och att USA har en ny president den svenska ekonomin? Kanske viktigast av allt - hur mycket mer pengar får vi i plånboken?

Gäst: Claes Hemberg, oberoende ekonom.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily