Glädjebeskedet: Ving flyger från och med i morgon igen

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Ving flyger igen.

På sin hemsida meddelar Ving att flygen tas i trafik igen redan på tisdagen.

Vinggruppens verksamhet är därmed åter igång.

Ett glädjebesked kom nu ikväll till alla drabbade Vingresenärer:

Planen går som planerat från och med i morgon, tisdag.

– Vi lever kvar och satsar vidare i Norden som Vinggruppen. Vi har lyckats lösa det med Thomas Cook, säger Vings kommunikatör Charlotte Hallencreutz

På sin hemsida skriver Ving:

”Har du en inbokad resa på tisdagen kommer ditt flyg att gå som normalt. Om tidtabellsändring skulle ske, informerar vi via sms till inbokade kunder. Kunder som befinner sig på resmålen och väntar på hemresa kommer att få besked om tidtabell via sms.”

Beskedet är att Vinggruppen med Ving, Spies, Tjäreborg, Globetrotter och flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia, som sedan 2007 är egna juridiska enheter, fortsätter sin verksamhet, trots moderbolaget Thomas Cook Groups konkurs.

Nu satsar Ving allt på att hjälpa de resenärer som drabbades av inställda flyg under måndagen och tillbringat många timmar i ovisshet.

”Vi beklagar verkligen att så många kunder drabbats av detta och kommer nu att göra vårt yttersta för att snabbt kunna ta hem resenärer som har strandats.” skriver Ving på sin hemsida.

– Samtidigt som jag bedrövas över att Thomas Cook Group med alla deras medarbetare och trogna kunder i många länder drabbats av konkursen, så är mitt ansvar här i Norden och för Vinggruppens fortsatta resa, säger Magnus Wikner, VD för Vinggruppen i Norden, i ett pressmeddelande.

– Vi har ett stort ansvar för våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners och därför är jag väldigt glad att vi så snabbt kunnat få till en lösning för att fortsätta satsa på den nordiska verksamheten.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN