Spådamen Mystic Veg om 2021: Minst två kungliga skilsmässor

Publicerad 2021-01-03

Det finns de som spår i kort och de som spår i sump.
Och så finns ”Mystic Veg”, 65.
Hon spår i sparris.

Jemima ”Mystic Veg” Packington, med en krans av sparris.

Man skulle kunna tro att det är ett skämt. Men, nejdå, astrologen Jemima Packington i Evesham i västra England har hållit på med detta i flera år.

Sättet att spå är förstås udda, ”Mystic Veg” som hon kallas, tar en bunt sparris och slänger dem tvärs över rummet. Sedan gör hon sina spådomar utifrån hur sparrisen landat på golvet.

Resultatet av förutsägelserna har varierat. Hon påstod felaktigt att Trump skulle vinna valet i höstas, men prickade in både brexit och stormen Eleanor som drog in med svåra översvämningar i Storbritannien 2018.

Och hur kommer 2021 att bli?

Enligt spådamen och de fallna grönsakerna kommer vi att leva ett normalt liv först i juni, tack vare vaccinet – men inte som vi gjorde innan coronapandemin.

– Jordens befolkning kommer att bli vänligare och mer tolerant som ett direkt resultat av pandemin, säger ”Mystic Veg” till brittiska The Mirror.

De kungliga får det inte lätt, enligt spådamen. Hon ser minst två kungliga skilsmässor i sparrishögen och prins Harry kommer att ensam återvända till Storbritannien i mars.

”Mystic Veg” förutspår också ett år av dålig hälsa för kungligheter i alla åldrar.

I juni kommer Elizabeth II, 94, ”göra ett viktigt uttalande som sammanfaller med hennes årsdag som drottning”. Det skulle kunna vara att hon lämnar över kronan till prins Charles efter nära 69 års styre, menar spådamen.

Sparris