Pistolhotade familj som parkerat

Av: Susanna Nygren

Publicerad:

Plötsligt ville en man att familjen skulle flytta sin parkerade bil. Han ska då ha riktat en pistol mot dem. Händelsen inträffade på Ystadsgatan i Malmö.

En främmande man ville att en familj skulle flytta på sin bil. Han ska ha hotat dem med en pistol – den riktades mot mannen i familjen.                                   Bilden är ett exempel av ett pistolhot tagen vid ett annat tillfälle.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
En främmande man ville att en familj skulle flytta på sin bil. Han ska ha hotat dem med en pistol – den riktades mot mannen i familjen. Bilden är ett exempel av ett pistolhot tagen vid ett annat tillfälle.

Vid halv fem på fredagseftermiddagen ska en man ha uppträtt mycket hotfullt på Ystadsgatan i Malmö. En familj som hade parkerat vid gatan konfronteras av mannen – varpå han ska ha riktat en pistol mot mannen i familjen. Motivet ska ha varit att få familjen att flytta sin bil.

Flyttade inte bil

Men familjen lät sig inte skrämmas iväg utan vidhöll sin parkeringsplats. Mannen med pistolen ska då ha kört iväg.

Familjen har polisanmält händelsen och den rubriceras som misstänkt grovt olaga hot och grovt vapenbrott.

Har signalement

De har också kunnat ge ett signalement på mannen och bilen han körde. Polisens presstalesperson, Nils Norling, tror att polisen kommer gripa den misstänkte.

– Vi har fått ett gott signalement på mannen och hans bil. Vi har gott hopp om att hitta den misstänkte, säger Nils Norling, presstalesperson polisområde Malmö.

ANNONS

Storsäljare

Malmö

Köp en deal, spara upp till 90%

Publicerad:

LÄS VIDARE