Kom hem från semester – möttes av bajsinferno

Publicerad 2018-08-23

Överraskningen som väntade Steven Christopher när han kom hem från semestern var inte en behaglig sådan.

– Jag öppnade dörren och det var bara överallt, säger han till Walesonline.

Det var på söndagen som britten Steven Christopher, 44, kom hem efter en hel månads semester i Asien. Så fort han klev innanför dörren till sitt hem i staden Pontypritt i Wales märkte han att något inte stod rätt till, skriver Wales Online.

– Det fanns en lukt. Den var vedervärdig. Jag öppnade dörren och det var bara överallt, säger Steven Christopher till den brittiska tidningen.

Golvet var täckt, inte bara av avloppsvatten, utan även toapapper, våtservetter och – inte minst – mänsklig avföring.

Varning för obehagliga bilder!

Steven anade källan till översvämningen och tog sin in till toaletten. Där möttes han av nästa obehagliga sinnesintryck. Toalettstolen och badkaret var fyllda till brädden med det bruna avfallet.

– Jag vet inte hur länge det har varit så här. Jag är hemlös nu. Jag har några saker kvar, men det mesta är förstört, säger han till Wales Online.

Efter en första natt hemma hos sin syster har Stevens hyresvärd ordnat ett hotellrum där han kan bo. Saneringsfirman jobbar nu dygnet runt med saneringen, som beräknas ta tre dagar.

Släng skräpet i papperskorgen

Enligt hyresvärden beror översvämningen sannolikt på att människor kastar främmande föremål i toaletten. De passar därför på att gå ut med en uppmaning.

– Vi är väldigt ledsna över att Mr Christopher har haft översvämning hemma. Vi vill ta tillfället i akt att påminna folk om att slänger man våtservetter eller bomullspinnar i toaletten, eller sköljer ner fett, olja och matrester i diskhon, så kan det ge så pass allvarliga konsekvenser. Så snälla, släng ert skräp på rätt sätt, säger en talesperson för fastighetsbolaget till Wales Online.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln