”Stort projekt” toppar klicktoppen i Malmö

Publicerad 2020-11-24

En villa som beskrivs som ett renoveringsprojekt i Rosenvång toppar klicklistan i Malmö just nu.

Här är bostäderna som klickades mest på Hemnet i Malmö under vecka 47.

Denna villa på Rosenvång som beskrivs som ett stort projekt toppar klicktoppen vecka 47.

1. Rosenvång, Malmö

Pris: 1 990 000 kronor. Antal klick: 13 067. Mäklare: Mäklarhuset.

För tredje veckan i rad kommer denna villa med i klicktoppen – och nu har den klickats mest. Villan som toppar klicktoppen byggdes år 1939 och har fyra rum plus strykrum och tvättstuga. Villan har en boarea på 95 kvadratmeter, och en biarea på 60. Tomtytan är 704 kvadratmeter.

Huset beskrivs som ett stort projekt och det är inte möjligt att flytta in som det är idag. Huset får ej rivas. Tomten är en tomträtt som går att köpa loss.

Budgivning pågår.

Villa i Husie klickades näst mest av bostäderna som är till salu i Malmö just nu.

2. Husie/Ulricedal/Videdal, Malmö

Pris: 3 695 000 kronor. Antal klick: 9 162. Mäklare: Bülow & Lind.

Denna villa klickades näst mest på Hemnet i Malmö förra veckan. Villan byggdes år 1979 och har en boarea på 138 kvadratmeter. Fem rum, varav tre sovrum som finns på ovanvåningen. På bottenvåningen finns ett kök, matrum, vardagsrum, allrum, toalett, förråd och tvättstuga.

Tomtarean ligger på 284 kvadratmeter. Ett äldre uterum finns i direkt anslutning till huset. Tomten är i söderläge. 

Uteplats vid villa i Limhamn.

3. Limhamn, Malmö

Pris: 5 695 000 kronor. Antal klick: 8 113. Mäklare: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Denna villa som hamnar på tredje plats på klicklistan byggdes år 2004 och har tre rum. Boarean ligger på 90 kvadratmeter, uterum på 15 och tomtarean på totalt 216 kvadratmeter. På bottenvåning finns vardagsrum med öppen planlösning till matplats och kök och ett badrum. På övre plan finns ett sovrum samt badrum.

På tomten finns uthus med tvättrum och förråd. Trädgården ser ut att vara helt stenbelagd, men med odlingsytor på kanterna.

Budgivning pågår.

4. Ribersborg, Malmö

Pris: 12 000 000 kronor. Antal klick: 7 932. Mäklare: Bjurfors Malmö Väster.

Denna sjurummare i Ribersborg är 223 kvadratmeter stor. Lägenheten är belägen på sjätte och översta våningsplanet i byggnaden. Hiss finns. Bostaden består av fyra sovrum, ett stort badrum samt en toalett, ett tvättrum, ett kök med köksö och halvöppen planlösning, matsal och två sällskapsrum.

Lägenheten omges av en terrass i väster, söder och öster.

Månadsavgiften ligger på 12 371 kronor.

Trevåningslägenhet i Västra Hamnen.

5. Västra Hamnen, Malmö

Pris: 7 395 000 kronor. Antal klick: 7 466. Mäklare: Bjurfors Malmö City.

Denna fyrarummare på 146,1 kvadrat i Västra hamnen har utsikt över Öresund och kanalen. Lägenheten är fördelad på tre våningsplan.

Längst ner finns garage, förråd samt hall. En trappa tar en sedan upp till mellanplan med vardagsrum och kök samt wc/duschrum och tvättrum. Här finns också en terrass. På övre planet finns tre sovrum, en stor hall, förråd, badrum samt en större terrass. Föreningen har jacuzzi på takterrassen samt bastu i vindsvåningen.

Månadsavgiften ligger på 8 486 kronor.

Fotnot: Listan inkluderar både villor, bostadsrätter och fritidshus. Två andra objekt som var till salu hade hamnat med på listan om de inte redan hade tagits bort från Hemnet, en villa i Limhamn och en bostadsrätt i Slottsstaden. Listan inkluderar enbart de bostäder som fortfarande är kvar på Hemnet i skrivande stund

ANNONS