LIVE: Fortsatt snökaos i landet – fler varningar väntas

Publicerad 2022-11-20

Snön fortsätter ställa till med problem i södra Sverige under söndagen.

Flera varningar har utfärdats under morgonen.

Här nedanför rapporterar vi det senaste om snökaoset.

Skicka gärna in några rader om hur det är där du bor och berätta hur snön påverkar din dag! Du får också gärna skicka in bilder. (Ingen ersättning utgår.)

Skicka gärna in några rader om hur det är där du bor och berätta hur snön påverkar din dag! Du får också gärna skicka in bilder. (Ingen ersättning utgår.)

  • Fastnålat inlägg

    SMHI utökar varningarna

    20 nov 2022
    Beri Zangana

    Snökaoset fortsätter och nu utökar SMHI sina varningar.

    Tidigare utfärdades en orange varning för sydöstra Skåne.

    Nu har SMHI även utfärdat en orange varning för stora delar av Stockholms län och Gotland.

    Upp till 30 centimeter väntas i Stockholm.

    SL uppmanar stockholmare att jobba hemifrån under måndagen.

  • Matilda Aprea Malmqvist
    20 nov 2022

    Polisen manar till försiktighet efter orange vädervarning

    Polisen i Stockholm går ut med ett meddelande efter SMHI utfärdat en orange vädervarning. De skriver att det är av stor vikt att man som invånare håller sig väl informerad.

    Den nya vädervarningen innebär att det kan komma stora mängder snö som tidvis väntas bli ymnigt. Varningen gäller från och med söndag den 20 november klockan 17.00 till och med måndag den 21 november.

    Polisen varnar för att det kan bli stora problem för vägtrafik, tåg och buss med mera. Det råder risk för stora förseningar inom buss-, tåg- och flygtrafiken samt inställda avgångar.

    De råder att inte ge sig ut på vägarna om det inte är nödvändigt och att man ska vara beredd att vädret kan orsaka elbortfall i områden luftburna elledningar, vilket även påverkar mobila nät för telekommunikationer.

  • 20 nov 2022

    Hej. Sitter i en kö någonstans i Eskilstuna för att skifta till vinterdäck. Vilken tur att man har en möjlighet till det. Tänkte att låta någon göra det åt oss. Så värt pengarna en snöig dag som denna. Dessutom lite kylslagen. Tänker också på alla som är tvingade att själva fysiskt göra det. De som inte har någon möjlighet att låta någon annan göra jobbet. Känner en otrolig tacksamhet för att vi kan det.

    För tänk. Det är inte många dagar sedan som vi hade 15 ° varmt här i Eskilstuna. Vi är nog många som blev tagna på sängen.

    Helen Ö i Eskilstuna
  • 20 nov 2022

    För mycket snö i Korsvägen utanför Oskarshamn

    Mathias Riccius-Andersson
  • 20 nov 2022

    Kollade bilder hur tusan kan man köra i diket? Har haft körkort i 40 år aldrig varit i diket. På med vinterdäcken och anpassa hastigheten efter väglaget. Hur svårt kan det vara. Mvh från Gällivare

    My
  • 20 nov 2022

    Hur lång tid ska det ta innan de saltar vägen? Jag bor för fan i huvudstaden. Eller har inte jouren börjat än för att folk glömmer bort att detta händer varenda år???

    M

Följ ämnen i artikeln