Kvinna anmäler bajsattack - fick avföring levererat till dörren

Av: Sandra Killgren

Publicerad:

En kvinna i Skåne har utsatts för en bajsattack.

Någon har dumpat tolv påsar med hundbajs utanför hennes hem.

Avföringen är troligen beställd från ett företag som levererar anonyma bajspaket.

När kvinnan öppnade ytterdörren på fredagsmorgonen möttes hon av den otrevliga överraskningen. En okänd person hade dumpat uppemot tolv påsar fyllda med hundbajs utanför hennes hus i Falsterbo.

Samt en vit hink med texten "Shit for you".

”Djävlas med folk”

Kvinnan kunde senare konstatera att bajset antagligen är beställt via en hemsida som leverera anonyma bajspaket till personer som kunden vill hämnas på. Vem som ligger bakom attacken har hon däremot ingen aning om.

– Det här är väldigt märkligt att det faktiskt finns en verksamhet som går ut på att skicka leveranser enbart för att djävlas med folk. Men vi tittar på detta nu och ska försöka utröna vem som kan ligga bakom, säger Jörgen Sjåstad, Vellinges kommunpolis, som varit i kontakt med den drabbade kvinnan, till Skånska Dagbladet.

Arkivbild
Foto: CASPER HEDBERG
Arkivbild

Ofredande och skadegörelse

Förutom bajsofredandet har Falsterbokvinnan också anmält att någon kastat ägg på hennes hus, och släppt ut luft ur flera bildäck.

Händelsen rubriceras som ofredande och skadegörelse, rapporterar Sydsvenskan.

Det finns flera företag som marknadsför sig för att leverera anonyma bajspaket till personen som kunden vill hämnas på. På hemsidorna kan kunden välja vilken typ av bajs, till exempel hästbajs, som önskas och hur det ska levereras.

De listar även vanliga skäl till att hämnas med bajspaket, till exempel jobbiga grannar, säljare som har lurats och elaka chefer.

Publicerad: