8-åringen fångades på film – när han hjälpte äldre dam

Publicerad 2018-06-01

En hjärtevärmande film sprids i sociala medier på en pojke som far ut ur en bil för att hjälpa en äldre dam med rullator.

Maurice Adams Jr, 8 år gammal och från Georgia i USA, var med sin mamma och syster i bilen när han såg en äldre kvinna med rullator försöka kämpa sig uppför en trappa.

Pojken, som såg hur svårt det var för kvinnan, frågade sin mamma Contricia Hill direkt om han fick hoppa ur bilen och hjälpa till – vilket han självklart fick. Så han hoppade ur bilen och sprang fram till kvinnan. När han hjälpt henne upp för trappan gav hon honom en kram och sa: ”Du är speciell”.

Riley Duncan råkade av en händelse gå förbi när pojken sprang ut ur bilen. Han filmade det hela, utan pojkens och kvinnans vetskap, och delade med sig av klippet på Facebook med orden: ”Tack gud för våra unga”.

I den hjärtevärmande videon ser man hur pojken hjälper kvinnan att lyfta upp sin rullator samtidigt som han håller en hand på hennes rygg som stöd. Efter att han fått kramen studsar han tillbaka in i bilen.

Den lilla pojken hyllas för sin godhjärtade gest och lovorden i kommentarsfältet flödar:

En så underbart fin pojke. Någon har uppfostrat honom väl. Vi behöver fler som honom” och ”Bra jobbet unge man, tack”, är några av kommentarerna.

Mamman är stolt över sin son.

– Det är så rörande, väldigt rörande. Det visar att respekt och att uppfostra sina barn rätt tar dem långt, till WSB-TV.

Följ Goda nyheter på Facebook

Följ ämnen i artikeln