Nog är det mer effektfullt att röka sina kryddor?

Till våren lanserar jag själv min första onlinekurs ”Hur du slutar slösa dina pengar på jävla dumheter och börjar leva.”

Var människa är fri att göra, tänka och konsumera det hon vill. Hon är fri att tro på vad hon vill, följa vem hon vill i varje tänkbar riktning och bekänna sig till den övertygelse hon har i sitt hjärta.

Vackert är det, med den fria människan och hennes fria val.

Men varför är hon så dum?

Varför går hon upp på morgonen och sätter sig i skräddarställning framför stenar, tarotkort och tänd rökelse?

 

Hur hamnade du här? Du som är född in i den fria världen. Du som får leva fritt, studera gratis, älska vem du vill och när du behöver vård så är den statligt subventionerad. Men när du vill ha råd i livets svåra stora frågor så vänder du dig till kristaller?

Om du inte vet vad jag pratar om så kan Josefin Dahlberg berätta mer. Hon dök upp i mitt Facebookflöde i går och ville berätta för mig om vilket kristallkit som är mest populärt hos ett företag som heter Oh la moon.

Hos Oh la moon kan du hitta kristaller för alla dina behov. Är du ofrivilligt ensam och ledsen för det? Du är inte söt när du gråter så upp med hakorna och köp en jordgubbskvarts som ”sägs kunna attrahera din soulmate”.

”Ta fram papper och penna och skriv ner hur du vill att din soulmate ska få dig att känna. Programmera din jordgubbskvarts med det du skrivit, lägg den i väskan och let the magic begin!”

 

Jag tycker livet är knepigt som det är, men om jag bara lär mig att programmera en sten så ska allting bli lite enklare hädanefter.

På Oh la moon får vi också lära oss hur vi renar våra kristaller, jag tror inte att du kan köra dem i diskmaskinen.

Ingen är mindre drogliberal än jag, men nog är det mer effektfullt att röka sina kryddor än att tända sin salviakvast och tillbe döda agater framför spelkort från Buttericks?

Vad kan Josefin Dahlberg mer hjälpa mig med? På hennes hemsida finns en förteckning över tolv onlinekurser. ”Tolv steg till self love”, ”Förändra ditt liv med affirmationer” eller min favorit ”Dream Big masterclass.” För 2 222 kronor lär du dig att skifta ditt mindset, hitta ditt soulgoal, att ”dream big” och att tro på dig själv.

 

Fick du en elräkning för december som du inte klarar av att betala? Synd att du i november lät bli att investera i en Citrin som ”sägs kunna attrahera cashflow och framgång.” Oh la moon är inte dumma, de vet vikten av att framför varje dumhet skriva ut ”sägs.”

Till våren lanserar jag själv min första onlinekurs ”Hur du slutar slösa dina pengar på jävla dumheter och börjar leva.” Den kommer kosta 33 333 kronor för tio kurstillfällen och är avdragsgill.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller, säkra din plats redan nu. Välkommen med din anmälan!

Följ ämnen i artikeln