Nån blev arg på att nån blev arg på nån som var jättearg på flyktingarna

För några veckor sen skrev en som heter Christer på Facebook att det är inte klokt vad många flyktingar vi tar emot och att Jimmie Åkesson måste bli statsminister och få bestämma i Sverige istället.

Nästan alla hade glömt Christer, men nu kom de ihåg honom igen och tyckte att han var dum, för så där kan man faktiskt inte säga om man är artist. Argast blev hans kolleger eftersom de bara ett par veckor tidigare hade haft en jättestor gala där de hade sagt ja till flyktingar.

En som heter Karin tyckte att Christer var ett rövhål som dessutom inte kunde stava. Det tyckte SVT, där Karin jobbar ofta, inte var ett bra ord att använda, så de tog avstånd från det.

Malena blev också arg. På Christer förstås, eftersom han hade skrivit dumma saker, men också på dem som skrattade åt honom för att han inte skriver så bra, eftersom han har dyslexi och inte kan rå för sitt handikapp.

Då sa Karin förlåt, det var inte hennes mening att mobba människor med läs- och skrivsvårigheter, fast hon tyckte fortfarande att Christer var det fula ordet.

En tidning frågade Christer vad han menade och Christer svarade att han egentligen älskar mångkultur och hur skulle han kunna vara främlingsfientlig när sju av hans tio bästa vänner är invandrare? Alla glömde att fråga honom varför han vill ha en statsminister som hatar mångkultur när han själv älskar det.

Sen var det Jennys dag på tv och Niklas sjöng en av hennes låtar fast med en lite annan text och på svenska.

Nu handlade den om Sverige och att några inte är välkomna i det här landet, för att några andra inte vill ha dem här, fast vi alla är människor.

Då blev det bråk igen eftersom detta ska vara lördagsmys för alla Sveriges familjer när arbetsveckan är över och man är glad och kanske inte orkar tänka på politik och de grejerna. Plus att vissa tycker som Christer och ska de inte kunna titta på TV4 längre utan att det blir jobbigt för dem?

Jimmies killkompisar blev surast av alla, för de vill inte klumpas ihop med andra rasister hur som helst bara för att de säger saker som de tycker är sanna. Några hoppades att det skulle hända riktigt hemska saker med Niklas och hans familj, så skulle han kanske förstå.

Sen sa Stefan att det ska vara svårare att komma in i Sverige nu och så blir det, för fast man inte har märkt det under hösten är det han som bestämmer nästan allt.