Mejla

Malin Wollin

Jag vet vad som dödar sexlivet

Publicerad:
Uppdaterad:

För ett par veckor sedan blev jag varse en trend i sociala medier som går ut på att tjejer filmar när de överraskar sin kille med att komma in i ett rum nakna.

Först rör de sig fnissigt och exalterat genom hemmet (som nästan alltid är fult inrett samt stökigt trots att inga barn verkar bo där), öppnar en dörr och kastar handduken framför sig på golvet.

Det är rent ut rörande hur lyckliga killarna blir inför åsynen av lite tuttar och sköte. Kroppsdelar som alltså finns i deras absoluta närhet dygnet runt hela veckan. Ett armtag bort rör sig allt det härliga i det egna hemmet, särskilt i tider av karantän och isolering.

Till synes utsvultna på sexuellt skoj och blottat kön tappar männen vad de har för händerna och gapar stort. Överlyckliga flyger de sedan upp ur sina soffor och kontorsstolar och springer efter tjejen som skriker ”av förtjusning” och stänger av.

Min spaning är denna: hur dåligt sexliv har de när de ser ut som en mager hund som fått ett ben av att se sin partners nakna kropp? Jag tänkte också, fördomsfullt, att det är så typiskt USA att en naken kropp skulle vara något att studsa inför. De tycker ju till exempel att det är helt vulgobohemiskt att Stellan Skarsgård går omkring naken hemma. Gång efter annan får han i talkshows förklara det exotiska och hysteriskt roliga i att han blottar pickadollen i sitt eget hem.

Häromdagen dyker ett av nakenklippen upp i Joachims flöde.

Hans spaning är denna: alla killarna spelar tv-spel.

En person som spelar tv-spel.
Foto: Henrik Montgomery/TT
En person som spelar tv-spel.

Jag kan inte förstå hur jag inte såg det innan. Tio av tio sitter framför en skärm med en joystick i handen och överdrivna hörlurar på det aningslösa lilla huvudet.

Hur skulle det se ut om det var tvärtom, killarna klev överraskande in med sin lilla rosa joystick i vädret, vad skulle tjejerna säga? ”Rikta den där åt ett annat håll, jag håller på med något viktigt”?

Men vips så var i alla fall gåtan om det urusla sexlivet löst:

För vem vill vara naken och sexuell med någon som sitter och spelar tv-spel?

I min livepodd med Linda Skugge frågade hon häromdagen vad som är motsatsen till Viagra, något som drar ner driften. Finns det måhända ett piller för ändamålet?

Ja.

En vuxen man som sitter inomhus när vädret är vackert och spelar pang-pang-spel med fåniga hörlurar (med mikrofon) dödar i alla fall min lust förtjänstfullt.

Men det löser sig säkert naturligt, för nu får jag elvatusen mejl från tv-spelarna som talar om för mig att de inte vill ha mig heller.

Bra, skönt, tillbaka till Fortnite med er så att ni kan få till några ”shots” och eventuellt ett tillfredsställande ”win” i slutet.

Jag går ut i trädgården och kysser Joachim i nacken.

Naken.


Bröstet mot fienden

  • Jag läser att Anders Tegnell har utsatts för dödshot som nu utreds av polisen. Nakna eller med kläder, hur många av er är med på att agera mänsklig sköld framför en statsepidemiolog som bara försöker sköta sitt jobb i en polariserad virusvärld?
     

Av: Malin Wollin

Publicerad:

LÄS VIDARE