Vi svenskar står inte ut med att se andra ha kul

Elsparkcyklar uppställda på Götgatan i Stockholm.

Återigen har en sosse alltså stått inför medierna och sagt: “Nu är det slutlekt!” 

Gud, vad de älskar att göra det. Det finns inget som smakar mer mumma för en sosse än att få basunera ut skärpningar, nya regleringar och allra helst ett förbud. Deras ögon glöder och deras kinder blossar.

Det är definitivt en stark sexuell upplevelse för dem.

Covid-pandemin var utan tvekan den mest sexuella perioden i SAP:s historia med tanke på alla tillfällen som presenterades för att få säga: “Nu är det slutlekt!” 

Närmare en summer of love har de aldrig kommit. 

Tänk när de gick ut och sa att krogarna måste stänga redan 20.00 – för nu får det faktiskt vara slutlekt. Vilken fullkomlig orgie det måste ha utlöst i Rosenbad.

 

Senast ut att få tillfredsställelse av att ta folk i herrans tukt och förmaning är infrastrukturministern Tomas Eneroth.

– Det måste vara ordning och reda i trafiken. Nu är det slutlekt.

Vad som nu ska slutas lekas med, enligt Eneroth, är elsparkcyklar. Nu måste de parkeras på särskilda platser och får inte köras på gångbanor. Som trogen elsparkcykelåkare visste jag inte att det gick att göra fler inskränkningar när det kommer till elsparkcyklar, med tanke på hur många som redan gjorts. Men tji fick jag. 

Redan nu är det praktiskt taget omöjligt att åka dem. Staden är så full av rödmarkerade områden där elsparkcykeln plötsligt saktar ner till snigelfart eller bara stannar helt. Parkeringsförbudszonerna har svällt och svällt så att man i alla fall i Malmö måste parkera sin scooter en halvmil från centralstationen. Allt för folks trivsel och säkerhets skull. 

 

Det där med trivsel återkommer jag till men låt mig börja med säkerheten. Om det är säkerhet vi är ute efter så måste även cyklar förbjudas. De är fullkomligt livsfarliga, cyklister åker snabbare och sämre än oss på elsparkcyklar. De är mer arroganta och dessutom är nästan alla cyklar nuförtiden elcyklar, så de får inte ens någon motion!

Och om det ska finnas vissa zoner där ens fordon av någon osynlig makt bara drar ner ens fart så borde det även gälla bilarna. För om det är någon som kör ihjäl barn utanför skolor så är det ni som sitter i Ford och Toyota som är skyldiga. 

Sen ska det sägas att när det kommer till förbudskåthet så är sossarna långt ifrån de enda som kan anklagas för det. Motboken infördes av en liberal och mellanölet förbjöds väl under Fälldin, om jag minns rätt. Och nu påstås liberalerna vilja förbjuda lustgas för att typ en enda galning ligger hemma på soffan och påstås ha dragit i sig 60 ballonger om dagen. 

 

Som den kanske störste patrioten i landet så gör det ont i mig att säga: det är en svensk grej det här. Vi svenskar står inte ut med att se andra ha roligt. Det är väl Luther i vårt blod eller bara en sorts arvsynd av bitterhet. 

Ja, det är en väldigt inslagen dörr men sluta slå in den då så behöver det inte påpekas i tid och otid.

Så fort det är kul så ska det förbjudas. Nu har ni glädjedödare lyckats inför förarbevis för vattenskoter också! Åt helvetet med er!

Ni såg mig åka med vinden i mitt hår och med ett leende så brett att det sträckte sig härifrån till evigheten. Med ena benet på en vattenskoter och det andra på en Voi. Jag var uppenbarligen hög på lustgas. OCH NI STOD BARA INTE UT MED MIN LYCKA!