Sveriges största nyhetsapp: Aftonbladet

Håller dig alltid uppdaterad – snabbt och enkelt

Publicerad:
Uppdaterad:
Sveriges största nyhetsapp: Aftonbladet
Sveriges största nyhetsapp: Aftonbladet

OM AFTONBLADET

Aftonbladets app är din bästa nyhetskälla. Här håller du dig snabbt och enkelt uppdaterad om vad som händer i din kommun, Sverige och i hela världen.

Aftonbladets position som Sveriges i särklass största nyhetskälla har byggts upp med snabb och engagerande journalistik. Under åren är Aftonbladet även ett av Sveriges mest prisade mediehus – inom landet men även i världen. I dag har Aftonbladet över 3,8 miljoner unika läsare per dag. Men det är inte bara journalistiken som bygger engagemanget och positionen som Sveriges största nyhetskälla.

 

Aftonbladet har under senaste året utvecklat apparna för att läsare ska få en snabb och snygg upplevelse.

Med hjälp av våra nyhetspushar håller du dig alltid uppdaterad om nyhetsläget. Självklart kan du också pausa eller stänga av pusharna om du vill vara ifred en stund. Aftonbladets app har nu också en följ-funktion som hjälper dig att enkelt hålla koll på dina favoritskribenter och de ämnen du är extra intresserad av. I apparna får du dessutom tillgång till Sportbladets snabba och populära målservice som ger dig blixtsnabb koll på alla matcher.

Den förgyller mitt frukostbord

Vi erbjuder nyheter, nöjesbevakning och sportjournalistik i världsklass. I apparna får du också ta del av av prisbelönt fotojournalistik, kulturjournalistik, opinionsjournalistik, aktuella debattartiklar och mycket mer. Varje dag kan du följa Aftonbladet TV i mobilen, med direktsändningar och inslag från Sverige och världen. Missa inte heller vårt breda utbud av poddar, som redan når en miljon lyssnare i månaden. Väljer du att plussa upp dig och bli digital prenumerant på Aftonbladet får du del av Sveriges mest köpta digitala nyhetsabonnemang.

 

Så här låter några av läsarrecensionerna av Aftonbladets app:
 

”Fantastisk nyhetsupplevelse. Sveriges snabbaste nyhetskälla. I särklass.”
 

”Så enkelt och lätt att läsa nyheterna direkt i appen. Rekommenderar.”
 

”Den förgyller mitt frukostbord.”
 

”Grym app, beroende av Aftonbladet!”
 

Har du förslag på förbättringar i appen? Mejla redaktionschef Michael Poromaa.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN