SAS satsar på Miami, Finland och Spanien i vinter

Publicerad:
Uppdaterad:
Nya linjer och fler avgångar för SAS i vinter.
Foto: SAS
Nya linjer och fler avgångar för SAS i vinter.

Resa | Flyg

En halv miljon fler flygstolar – det kan SAS resenärer räkna med i vinter.
Det blir nya direktlinjer och fler avgångar till populära destinationer när flygbolaget lanserar sitt vinterprogram.

Om du redan nu planerar resor inför jul, nyår och sportlov kan det vara en bra idé att ta en titt på SAS vintersatsning. Det blir flera nya linjer och avgångar både inrikes och utomlands. SAS har för första gången 200 linjer i sitt vinterprogram och under 2018 erbjuder man 18 nya linjer.

– Vi är glada över att våra destinationer och produkter har fått ett så positivt mottagande. Därför stärker vi vår satsning inför vintersäsongen genom att behålla många flyglinjer och öka antalet avgångar. Vi kan också glädja många resenärer med nyetablerade linjer, säger SAS vd Rickard Gustafson.

Finland och Spanien

Från Stockholm kommer du kunna flyga direkt till Uleåborg/Oulu samtidigt som antalet avgångar till Turku/Åbo ökar.

SAS behåller och utökar avgångarna från Stockholm till Alicante och Lissabon, och fördubblar antalet flyg per vecka till Miami. I vinter kommer man även att kunna flyga från Stockholm till Tromsö upp till fem gånger i veckan.

Från Landvetter i Göteborg kan du flyga direkt till 14 olika destinationer. Nytt för i år är att du kan flyga från Landvetter till Berlin med fyra avgångar i veckan.

Flyg från Norge

SAS etablerar även en ny direktlinje mellan Tammerfors och Malaga där biljettförsäljningen startar senare i maj.

I Norge blir det fler avgångar från Oslo till Warszawa, Billund, Düsseldorf och Gazipasa. Det upprättas en ny linje mellan Bergen och Aberdeen, samtidigt som man väljer att behålla linjen mellan Bodö och Alicante i vinter. Samma sak gäller direktlinjen mellan Tromsö och Köpenhamn.

Nya linjer i Danmark

I Danmark har SAS satsat mycket på Århus flygplats, och under vintern fortsätter SAS att erbjuda de nya linjerna till bland annat Malaga, München, Stockholm och Oslo. De utökar även avgångarna från Köpenhamn till Washington och Miami, och många destinationer i Europa får fler avgångar och bättre förbindelser via Kastrup.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA