Nu kan du hyra sviten från kända tv-serien

Bo som en kunglighet på Belvoir Castle

Publicerad:
Uppdaterad:
Det är första gången som gäster kan övernatta i kungasviten.
Foto: Airbnb
Det är första gången som gäster kan övernatta i kungasviten.

Resor

Oavsett om du vill skåla in det nya året som en kunglighet eller bara spendera en vanlig natt i en lyxig svit så kan du nu göra det på Belvoir Castle i Storbritannien – känd från tv-serien The Crown. I tre nätter kommer gäster att kunna boka sviten som aldrig tidigare varit öppen för övernattningar.

Är du ett riktigt fan av tv-serien The Crown? Då kommer du att gilla Belvoir Castles nya erbjudande, att hyra kungasviten som är med i tv-serien. Det är tillsammans med Airbnb som slottet nu hyr ut sviten för första gången någonsin. Upp till två gäster kan övernatta i sviten åt gången, och det är totalt under tre tillfällen som sviten hyrs ut: 31 december, 11 januari och 25 januari.

Foto: Airbnb
Slottet är med i både filmer och tv-serier.

Historiskt slott

Belvoir Castles historia sträcker sig till 1000-talet och under hela tiden är det samma familj som har bott där, Rutlands. Hertigen och hertiginnan av Rutland kommer förutom att hyra ut sviten även bjuda in besökarna till afternoon tea, middag och drinkar i biblioteket.

– Kungasviten är verkligen ett unikt utrymme med en fascinerande historia, så det ska bli spännande att kunna dela den med gäster för första gången på Airbnb. På nyårsafton kommer ett par att få ringa in det nya årtiondet på ett helt oförglömligt sätt. Oavsett om du dras till den otroliga regency-arkitekturen, vill uppleva den påkostade kungliga livsstilen eller helt enkelt följa i fotspåren av dina favoritstjärnor, kommer en vistelse på Belvoir garanterat bli en minnesvärd upplevelse, säger hertiginnan av Rutland.

Foto: Airbnb
I besöket ingår även middag, afternoon tea och drinkar.

Sviten som besökarna hyr har tre rum och byggdes ursprungligen för kungliga besökare. Sedan dess har sviten dock blivit till en inspelningsplats som syns i serien The Crown och filmen The Young Victoria. Alla intäkter från uthyrningen går till ”Rainbows Hospice for Children and Young People”.

Bokningen av sviten öppnar 20 december 14.00

Foto: Airbnb
Familjen Rutland har haft slottet i nära 1 000 år.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA