Nu söker de en chef för kungliga resor

Brittiska hovet är ute efter en ny reseledare

Publicerad:
I jobbet ingår att se över drottning Elizabeths helikopterresor.
Foto: STEFAN ROUSSEAU / PA
I jobbet ingår att se över drottning Elizabeths helikopterresor.

Resor

Gillar du resor och kungligheter? Då är det här jobbet för dig! Det brittiska hovet söker nu någon som kan arrangera och se över kungafamiljens resor – inklusive att hantera drottning Elizabeths helikopterresor.

Det brittiska hovet har utlyst en tjänst, de är ute efter en chef för kungliga resor. Det fasta jobbet innebär ett kontor på Buckingham palace, 37 timmars arbetsvecka, och att leda ett team som hanterar kungafamiljens resor.

Som chef för kungligt resande har du ansvar för att organisera resor för kungafamiljen och deras hushåll. I jobbet ingår även att se över drottning Elizabeths helikopterresande.

”Denna roll är avgörande för att säkerställa att det kungliga hushållet köper säkra, effektiva, kostnadseffektiva och lämpliga resetjänster för medlemmarna av kungafamiljen och deras hushåll” står det i jobbannonsen.

Den som får jobbet kan även se fram emot på en årslön på över en miljon kronor, 85 000 pund. Den sökande ska ha erfarenhet som arbetsledare, vara bra på att förhandla och bra på konflikthantering. Det krävs dessutom bra ledaregenskaper och att kunna analysera komplexa situationer för att ge råd, enligt jobbannonsen som även Allt om resor har skrivit om. Sista ansökningsdagen för jobbet är 20 december. Det finns ingen begränsning rörande nationalitet för personen som får tjänsten, men det kan vara bra att kunna flytande engelska.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA