Turisternas roligaste och konstigaste frågor

Finns det ägg på Cypern och ingår flygresan i All inclusive?

Publicerad:
Uppdaterad:
Det är mycket som ska stämma för den perfekta semestern.
Foto: Colourbox
Det är mycket som ska stämma för den perfekta semestern.

Resor

Finns det verkligen ägg på Cypern och All inclusive, då ingår väl flygresan? Semesterresenärernas frågor och klagomål är många, onlineresebyrån ebeach.se har listat de roligaste och konstigaste.

Klart man kan bli sur om vädret hemma är bättre än på resmålet, men att reklamera hela resan, nja, det lär inte gå jättebra. Och hur är det egentligen, man checkar in på flyget men måste man checka ut också? En annan undrar om det verkligen är för mycket begärt att folk pratar svenska på resmålet. Onlineresebyrån Ebeach.se listar de roligaste och konstigaste frågorna de fått från svenska turister.

  • Jag vill reklamera min resa till Mallorca. Under sommarveckan när jag var där var det 30 grader varmt i Sverige och bara 28 grader på Mallorca. Jag känner mig lurad. Vad ska man med en solresa till när man kan få sol och bad hemma.

  • Jag vill hålla koll på lite saker på internet under solsemestern, exempelvis min internetbank och blocket.se. Finns det något sätt att komma åt svenska hemsidor på Greklands internet?

  • Jag äter alltid ägg till frukost. Finns det ägg på Cypern?

  • Jag hör av mig angående min bokade resa. Det står att jag inte har några reserverade sittplatser, betyder det att jag måste stå upp hela vägen till Gran Canaria?

Foto: Colourbox
Incheckad och klar, eller måste man checka ut också?
  • I ett mejl jag fick gällande min flygbokning stod det att jag behövde checka in på min flygbokning, vilket jag gjort. Men jag undrar om jag också behöver checka ut efter resan?

  • När man åker på solsemester förväntar man ju sig en viss svenskhet på resmålet... det fanns det inte här! Det kändes alldeles för utländskt.

  • Vi vill gärna bo på ett hotell bara för vuxna, men vi ska ta med våra barn. Tror du det går bra ändå? De är ganska lugna så jag tror inte det gör något.

  • Jag bokade endast hotell med er, men jag får väl ändå flyg och transfer på bokningen? Jag valde All inclusive och då har jag hört att allt ska ingå.

  • Det var jättesvårt att kommunicera med den spanska lokalbefolkningen, nästan ingen kunde svenska.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA