Här är enorma hoppborgen - för vuxna

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

Resa | Storbritannien

The monster heter hoppborgen som turnerar runt i Storbritannien - och det är ett passande namn. 300 meter lång och med 42 hinder är hoppborgen enorm, och den riktar sig främst till vuxna som behöver leka av sig.

Sedan i maj har hoppborgen The monster turnerat runt i Storbritannien med start i Manchester. Men än är det inte slut, hoppborgen ska resas på flera olika destinationer innan turnén avslutas i september. Med sina 300 meter och 42 hinder är The monster en av världens längsta uppblåsbara hinderbanor, tillsammans med hinderbanan Megatrack som finns att hyra i Sverige, och till skillnad från många hoppborgar riktar den sig inte till barn. The monster är anpassad till vuxna, även om barn kommer att kunna leka loss på monstret vid särskilda tider.

Foto: Hannah_Metcalfe

Nästa stopp för monstret är Edinburgh, skriver Vagabond. Sedan bär det av till London 24 - 27 augusti, och än finns det biljetter kvar. Så är du i London då kan du ta på dig mjuka kläder och ta dig an monstrets rutschbanor, tunnlar och hinder. Banan tar ungefär 30 minuter att ta sig igenom, och sedan kan besökarna leka i något av bollhaven, dansa loss på dansgolvet och lyssna på DJ:n, eller ta en öl och någonting att äta innan det är dags att lämna området.

Foto: Hannah_Metcalfe
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA