Gröna Lunds nya skräckhus – så läskig blir ”Sekten”

Är det här det värsta spökhuset någonsin?

Publicerad:
Uppdaterad:
”Sekten” blir det läskigaste skräckhuset som vi skapat, säger Gröna Lunds vd,  Magnus Widell.
Foto: GRÖNA LUND
”Sekten” blir det läskigaste skräckhuset som vi skapat, säger Gröna Lunds vd, Magnus Widell.

Nöjesparker

”Det mest skrämmande som tivolit någonsin bjudit på” utlovar Gröna Lund när årets nyhet, skräckhuset Sekten, presenteras.

– Sekten kommer att ligga högst upp på skräckskalan, säger Gröna Lunds vd, Magnus Widell.

Monster och spöken i all ära, men ibland finns det inget läskigare än riktiga människor. Det har nöjesparken Gröna Lund tagit vara på när man i höst slår upp portarna till skräcknyheten Sekten. Ett skräckhus där besökarna utlovas läskiga möten med obehagliga sektmedlemmar, klaustrofobiska gångar, mörka offerritualer och, givetvis, onda makter som gör allt för att besökaren aldrig ska komma ut igen.

– Sekten kommer att ligga högst upp på skräckskalan och blir utan tvekan det läskigaste skräckhuset vi någonsin skapat. Det är inte för alla och man ska verkligen vara beredd på det värsta när man väljer att gå in. Utöver Sekten kommer vi även att ha sju andra skräckattraktioner med varierande skräcknivå., säger Gröna Lunds vd, Magnus Widell.

Den som vill låta sig skrämmas kan sätta sina nerver på prov den 18 oktober när det är premiär för Halloween på Gröna Lund.

Läskigt på Liseberg

Även Liseberg utlovar en läskigare höst än någonsin. Här erbjuds en skräckvandring i nöjesparkens första skräckhus utomhus, Skogen.

– Det är ingen vanlig skräckvandring eller skogstur vi pratar om här, utan det är dina värsta hjärnspöken som väcks liv till i mörkret, säger Sandra Leiknes, producent för skräckhusen på Liseberg.

Den som vill kombinera skräck med friluftsliv välkomnas till Lisebergs Skogen från och med den 11 oktober.

Gröna Lund vs Liseberg. Nöjesparkerna utmanar varandra i skräck.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA