Mönstra på ombord på ett kryssningsfartyg

Publicerad:
Uppdaterad:
Du kommer att jobba och bo ombord på ett av Disneys kryssningsfartyg.
Foto: Disney Cruise Line
Du kommer att jobba och bo ombord på ett av Disneys kryssningsfartyg.

Kryssningar

Trött på ditt jobb? Resesugen? Nu kan du kombinera nytt jobb med att vara på resande fot – om du inte har något emot att jobba mycket.
Se världen när du jobbar ombord på ett kryssningsfartyg i Karibien.

Det är Disney som söker personal till ett av sina kryssningsfartyg. Ett ultimat jobb för dig som vill uppleva nya platser och få betalt på samma gång, skriver Daily Mail.

Företaget letar efter personal att hålla i barn- och ungdomsaktiviteter ombord på kryssningsfartyget. Arbetsuppgifterna varierar mellan att arrangera gruppaktiviteter, städa och förbereda måltider.

Långa arbetsdagar

För att få jobbet krävs däremot att du klarar av att jobba sju dagar i veckan mellan 70 och 84 timmar per arbetsvecka och har begränsat med ledig tid. Under din tid ombord delar du hytt med dina kollegor.

Du bör dessutom ha minst två års erfarenhet av att jobba med barn. Om du talar flytande spanska eller portugisiska är det en fördel.

Ombord kommer du att resa till bland annat Mexiko, Kalifornien och en privat ö på Bahamas.

”En intressant upplevelse”

I en video till annonsen berättar andra ungdomsledare om jobbet.

– Jag letade efter ett jobb som skulle ge mig en... intressant upplevelse, säger Nicole från Kanada som jobbat för företaget i tre år.

– Vi mer eller mindre leker hela dagarna i tio timmar, säger Sheree från USA.

Enligt Daily Mail ligger lönen på upp till 1 504 dollar i månaden (motsvarande lite drygt 12 000 svenska kronor), men då ingår kost och logi ombord på båten.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA