Här kan du bo i en bubbla i djungeln

Publicerad:
Uppdaterad:
I de här bubblorna känns naturen nära.
Foto: Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.
I de här bubblorna känns naturen nära.

Hotell

En genomskinlig bubbla i Thailands djungel, omringad av elefanter.
Det kan du bo i om du besöker Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.
– Spendera natten med att observera majestätiska elefanter i sin naturliga miljö.

Om du drömmer om att komma riktigt nära naturen så kanske Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort är någonting för dig. På detta hotell finns nämligen två lyxiga djungelbubblor som öppnade i december 2019, mitt i ett område där 22 elefanter bor. Elefanterna har räddats från gatan och målet är att hjälpa elefanterna, inte att använda dem för underhållning.

– Bubblorna är specialdesignade för att skapa en miljö där gästerna kan njuta av en uppslukande upplevelse nära naturen, säger Gauderic Harang, General Manager vid Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.

Foto: Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.
Utanför bubblorna bor 22 elefanter som har räddats från Thailändska gator.

Hotellet ligger i norra Thailand och förutom bubblorna finns det hotellrum på en kulle med utsikt över tre länder: Thailand, Laos och Myanmar. Hotellets två bubblor är 22 kvadratmeter stora och nästan helt genomskinliga. Endast badrummet är icke-genomskinligt, och det är kanske tur det. Bubblorna har även luftkonditionering, en dubbelsäng, och på kvällen levereras en middagskorg av hotellets personal. Den som vill kan kombinera en natt i en av bubblorna med ett längre besök på hotellet, där det även finns spa. Och om du vill komma ännu närmare naturen kan du boka en guidad tur där veterinärer och biologer lär gästerna om elefanterna.

Foto: Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort.
Det finns även vanliga hotellrum på resortet.
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA