Testa det nya magiska slottshotellet på Legoland

En sagolik upplevelse bland drakar och prinsessor

Av: Jenny Alexandersson

Publicerad:
Uppdaterad:
Blir det du som får jobbet som hotelltestare på Legoland?
Foto: Legoland
Blir det du som får jobbet som hotelltestare på Legoland?

Weekendresor

Kanske blir det du och din familj som får vårens roligaste jobb?
Legoland i Billund söker 100 familjer som kan tänka sig att checka in på nöjesparkens nya hotell, Legoland Castle Hotel.
Familjerna får testa hotellet innan det öppnas för allmänheten.

En av årets härligaste nyheter på Legoland i Billund är det magiska slottshotellet, Legoland Castle Hotel. Det är byggt som ett riktigt gammalt slott av gigantiska legoklossar.

Redan vid parkeringen kliver man in i sagans värld. Där möter man riddare och drakar som välkomnar gästerna till slottet. Själva hotellet är fyllt av äventyr och magi, prinsar, modiga riddare och magiska trollkarlar.

Slottet har 142 rum och förhoppningen är att alla barn ska känna att de har övernattat på ett riktigt slott.

Prova på livet på slottet

Innan slottet öppnar för allmänheten den 29 mars söker Legoland testfamiljer som ska provbo hotellet.

– Vi ser verkligen fram mot att öppna nya Legoland Castle Hotel och vi är snart redo att välkomna de förväntansfulla gästerna. För att vara säkra på att allt blir perfekt söker vi nu 100 testfamiljer som ska provbo de nya rummen, säger Legolands direktör Christian Woller.

Senast den 17 mars ska man ha registrerat sig på Legolands hemsida för att vara med och kämpa om platserna på slottet. Man kan provbo under veckorna 13-25.

I samband med att slottshotellet öppnar kommer LEGOLAND också ha en ny riddarshow, ”Battle of the Brick”. I showen deltar levande hästar med modiga riddare.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM RESA