Manchester United har inte imponerat i inledningen av Premier League.

Desto bättre går det i Europaspelet.

Marcus Rashford blev stor matchvinnare borta mot Paris Saint-Germain i Champions League.

Manchester United har lottats in i en svår Champions League-grupp med Paris Saint-Germain, Leipzig och Basaksehir.

I premiären borta mot fransmännen visade engelsmännen att de har borstat av sig den svaga ligastarten (två segrar och två förluster).

Trots avsaknaden av Harry Maguire i mittlåset stod United emot bra mot en anfalls-arsenal bestående av Kylian Mbappé, Angel Di Maria och Neymar.

Avgjorde sent

Tidigt i den första halvleken tog United ledningen efter att Bruno Fernandes fått skjuta två straffar. Portugisen missade den första, men när målvakten Keylor Navas tjuvade från sin mållinje gick straffen om och då missade inte mittfältsstjärnan.

PSG kvitterade i andra halvleken när Anthony Martial nickade bollen i eget mål. Men United fick sista ordet. Tre minuter från slutet dundrade Marcus Rashford in avgörandet utanför straffområdet och sänkte därmed förra säsongens Champions League-finalist.

Pique utvisad

I samma grupp vann Emil Forsbergs Leipzig enkelt med 2-0 hemma mot Basaksehir. Svensken fick en halvlek på planen innan han byttes ut.

I Spanien gjorde Barcelona processen kort hemma mot ungerska skrällgänget Ferencváros. Trots att Gerard Pique blev frilägesutvisad i den andra halvleken kunde katalanerna vinna med 5-1.

35 mil från Paris spelade ryska Krasnodar med Kristoffer Olsson och Marcus Berg i startelvan, men utan en skadad Viktor Claesson, 1-1 borta mot Rennes i klubbens första CL-match någonsin.