Lorenzo Insigne hyllade Maradona efter sitt ledningsmål.

Napoli gjorde sitt bästa för att hylla den nyligen avlidne klubbikonen Diego Maradona.

Stormatchen mot Roma slutade med en övertygande 4–0-seger.

Det var Napolis första match hemma på Stadio San Paolo sedan Diego Maradona avled i onsdags.

Och det var också sista gången man spelade på arenan under det namnet – för snart döps den om till Stadio Diego Armando Maradona.

Matchen inleddes med en tyst minut och och i den tionde minuten avbröts spelet för att hedra stjärnan som spelade i nummer tio.

Efter halvtimmens spel klev lagkaptenen Lorenzo Insigne fram och prickade in ledningsmålet med en frispark. Därefter sprang han bort till sidlinjen för att hämta en Maradona-tröja som han höll upp framför tv-kameran.

I den 64:e minuten utökade Fabian Ruiz ledningen till 2–0 med ett distansskott och sedan fyllde Dries Mertens och Matteo Politano på med varsitt mål.

Storsegern innebär att Napoli klättrar upp till sjunde plats med 14 inspelade poäng. Roma är fyra med 17 poäng.