Enorma skandalscener efter Khabibs seger

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Khabib Nurmagomedov avslutade Conor McGregor i den fjärde ronden i titelfajten i UFC.

Då uppstod totalt kaos när den ryske mästaren tog sig ut i publiken och började slåss med Conor McGregors team.

– Jag vet inte vad jag ska säga just nu. Jag är bara så äcklad och less på det hela, säger UFC-presidenten Dana White.

Skandalscener utspelade sig efter stormötet mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor.

I den fjärde ronden avslutade Khabib sin motståndare.

Då firade ryssen med att håna McGregor och hans team vilket ledde till att totalt kaos utspelade sig i och runt oktagonen.

Nurmagomedov kastade sitt tandskydd mot McGregors vän Dillon Danis och tog sig sedan ut ur oktagonen och började veva mot både McGregors team och publiken.

Samtidigt gav sig McGregor efter Nurmagomedov och ser, enligt tv-bilder, ut att träffa en ur ryssens team med en vänsterkrok.

– Det är fullt bråk här. Det är det här många oroat sig för och vakterna vet inte inte riktigt vad de ska göra. Vilket kaosavslut, säger MMA-experten Paul del Valle i Viaplays sändning.

Gav sig på McGregor

Skandalscenerna stannade dock inte där.

Efteråt tog sig flera andra personer in i oktagonen och slog till Conor McGregor vilket ledde till att ett jätteslagsmål utbröt inne i oktagonen – efter mötet.

– Jag tycker att det är extremt oseriöst av Khabib att hoppa ur buren på det där sättet. Jag köper inte någon förklaring, det är fullsatt och tv-sänt. Jag tycker att det är helt katastrofalt av Khabib Nurmagomedov. Katastrof. Katastrof, säger Paul del Valle.

– Jag har precis pratat med Conor och han är upprörd över fajten. Inte över fajten efter fajten, säger UFC-presidenten Dana White till Fox Sports enligt BBC.

När Nurmagomedov sedan tog sig mot omklädningsrummet kastade publiken föremål mot ryssen.

– Khabib hoppade över stängslet mot Conors team som trashtalkat honom och helvetet bröt lös. Jag vet inte vad jag ska säga just nu. Jag är bara så äcklad och less på det hela, säger Dana White.


Se hela matchen och kaoset mellan Khabib och McGregor på viaplay.se

1 av 5 | Foto: Viaplay
Publicerad:

LÄS VIDARE