Stjärnan gjorde 51 poäng – på tre perioder

Uppdaterad 2019-05-21 | Publicerad 2018-10-25

Jonas Jerebko gjorde fem nya poäng på 15 minuter för Golden State Warriors – men det var Stephen Currys show.

Stjärnan gjorde 51 poäng på tre perioder mot Washington.

– Det är alltid speciellt, säger Curry.

Jonas Jerebko har fått en succéstart i mästarlaget Golden State Warriors. Svensken avgjorde i sista sekunden mot sitt gamla lag Utah Jazz förra veckan och hyllades stort av stjärnorna i laget.

Han följde sedan upp supersuccén med fem poäng mot Denver och 13 poäng senast mot Phoenix Suns.

I nattens match mot Washington Wizards stod Jerebko för fem nya poäng, 2 returer, 3 assist och 1 stela på 15 minuter.

Första segern för LeBron

Men det var Stephen Curry som hade stor show. Trots att stjärnan inte gjorde en enda poäng i den sista perioden stod han för 51 poäng, varav elva treor, efter att ha varit stekhet i de tre första.

– Det är alltid speciellt att ha en kväll som i kväll när allt klickar i Oracle Arena, säger Curry efter matchen.

Jerebko var minst sagt imponerad av sin nya lagkamrat.

”Bra sätt att försvara hemmaplanen. Nu till östkusten. Den här killen Steph Curry” skriver han på Instagram.

LeBron James, som lämnade Cleveland Cavaliers, fick äntligen ta första segern mot Los Angeles Lakers efter tre raka förluster. Lakers besegrade Phoenix med 131-113.

– Det känns fantastiskt. Det är en seger, punkt, men det känns bra att det vi har gjort under träningslägret och under de första matcherna fortsätter att bli bättre, säger LeBron till ESPN.